Resultat klubbmesterskap skog 2021

Postet av Jan Tore Foss den 18. Jun 2021

Torsdag 17. juni arrangerte o-gruppa klubbmesterskapet i skog-orientering fra Montebello arena i Sande. Øivind Fadum i Sande SK laget gode løyper for oss slik at vi fikk reale utfordringer i flott terreng ved Kroktjern. Noe trebrekk og bøyde trær reduserte noen steder løpbarheten i et ellers flott løpbart terreng. Det ble noe bomming for de aller fleste, men alle kom heilskinnet gjennom. 

Av de unge imponerte Preben mest ved å "knuse" sin far på distansen. På damesiden var det ventet at Ingrid Mobråthen skulle hente inn seieren. Hun ble dessverre disket for manglende kvittering på en post. Isteden var det Heidi Næss Midtskogen som tok seieren etter et solid løp. I herreklassen var det mange om beinet, og mye bomming. Her var det Jan Tore Foss som ble klubbmester med tida 37.02 minutter. Tida til Ingrid var ett sekund raskere, og evigunge Widar Trømborg fra Sande SK var raskest på den lange løypa drøye med 35.27 minutter. 

Etter løpet var det grilling og prat mens skyene ble stadig mørkere. Plassen var akkurat ferdig ryddet da regnet plasket ned. 

Resultatene fra løpet finner du på fila: Resultat klubbmesterskap skog 2021.xlsx


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.