Stolpejakten i full fart

Postet av Botne Skiklubb den 29. Apr 2021

Så langt har 1133 stolpejegere utført 38000 stolpebesøk. Det er allerede mer enn åpningsåret i deltakere, og halvveis i antall stolperegistreringer mot rekordåret i 2020.
I år har vi i Botne Skiklubb opprettet samarbeid med Sande Sportsklubb, og kan derfor også utvide tilbudet med 30 stolper i Sande. Vi har som vanlig stolper i Holmestrand sentrum og fjellplatået. Vi har også  15 stolper i Hof sentrum og 10 stolper til sammen i Eidsfoss og Sundbyfoss. Tilsammen har vi 105 stolper på de ulike delene av den nye kommunen. 

Jens Kristian Kirkebø var førstemann rundt på alle 105 stolpene. Han var tidlig oppe søndag morgen, og allerede ved 12-tiden søndag hadde han registrert fullt hus! Vi er imponert.  

Vi håper dere tar dere tid til å lese informasjonen som kommer opp på telefonen på stolpene. vent noen sekunder etter at registrering er foretatt, så kommer den opp av seg sjøl. Spesielt anbefaler vi at dere følger med på stolpene med kunst og kunstnere. Her er det mange godbiter i vente, utarbeidet av Vidar Wang Ullenrød. 

Kartbrosjyrene er distribueres til alle husstander i Sande, Hof og Holmestrand. Ekstra kartbrosyrer er lagt ut på Intersport i Holmestrand, og bibliotekene i Sande, Hof og Holmestrand. Vi har også postkasse i Hvitsteinveien 8 og ved infotavla på Botnestua. 
Vi ber dere overholde smittevernreglene på stolpejakt, og holde dere oppdatert med gjeldende regler i kommunen. Og husk -  ingen berøring av stolpene!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.