Trening torsdag 11. juni på Botnestua

Postet av Jan Tore Foss den 8. Jun 2020

På torsdag er dere velkomne til trening på Botnestua, fortsatt med oppmøte fra kl 18.00 - 18.30. 

Forrige torsdag fikk 15 barn og unge, og 2 voksne prøve det nye berøringsfrie kvitteringssystemet (TouchFree) på postene. I tillegg var det et par voksne som prøvde løypene uten de nye brikkene, (EmitTag). Denne gangen funket systemet, og vi bruker systemet igjen på torsdag. Deltakerne bruker de samme brikkene hver gang.

På Botnestua legges det ut fire løyper tilpassa nivåene fra nybegynnere til erfarne løpere (A-nivå). Denne gangen er ikke de vanskeligste løypene spesielt lange, men det er mange poster. Vi har løpebrikker (EmitTag) dere kan bruke som passer til systemet. 
Siden disse brikkene kommer til å bli mye brukt framover, både på treninger og på løp, så er det ønskelig at flest mulig av oss faste brukere kjøper slike EmitTagger. De kan kjøpes av oss på treningen og koster kr 600 pr stk. Betaling med Vipps /faktura. 

NB. Vi tar inn TouchFree-postene etter treninga, men skjermene på de to vanskeligste løypene står ute til mandag 22. juni. Kartene til disse løypene kan lastes ned nedenfor:


Kart blir ellers delt ut på treninga.

Neste torsdag (18. juni) blir det klubbmesterskap til samme tidspunkt. Nærmere innbydelse kommer på e-post, Facebook og hjemmesida. Følg med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.