Turorienteringen 2020 er i full fart

Postet av Kai Sigbjørn Midtskogen den 22. Apr 2018


Årets turorientering startet allerede i mars, og var en suksess som aktivitetestilbud i påsken. Så langt i år er det solgt langt mer turorienteringskonvolutter enn på mange år... 

I årets Botnetrim er totalt 50 turorienteringsposter fordelt slik:

  • Botnestua                          15 poster             – 20. september

  • Bergskogen                       15 poster             – 20. september

  • Vollsåsen                          10 poster              – 20. september

  • Hajeren                              10 poster            15. juni – 20. september

Postene henger ute hele sommeren. Du kan oppsøke dem når du vil, du kan ta så mange turer du vil, du kan ta med deg den du vil på tur, du kan undervegs plukke sopp eller bær om du vil,...osv. På høsten kan du ta med bærspannet eller soppkurven på turen.

Smittevernet har vi lagt til rette for ved at det er berøringsfrise poster uten stifteklemmer i år. PÅ postene er det koder som du noterer på kartet og kan registrere på turorientering.no. Er det dekning, kan du også gjøre det på posten.

Turorienteringskonvoluttene kan kjøpes hos Intersport i Holmesttrand eller Spar i Sundbyfoss.Det kan også besstilles over turorientering.no, eller kjøpes der for direkte nedlasting.

Merkeutdeling skjer på Botnestua, søndag 18. oktober kl. 18.00. Her vil det også bli trukket et gavekort på kr 1000 hos Intersport i Holmestrand blant de fremmøtte som har greid minst ett av merkekravene.

Ansvarlig for årets tur-orientering

Kai Midtskogen, Ekebergveien 11, 3084 Holmestrand tlf. 97089426 mail kai.midtskogen@sf-nett.no . 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.