Innkalling til årsmøte 15. juni 2021

Postet av Botne Skiklubb den 15. Mai 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Botne Skiklubb.

Årsmøtet avholdes 15. juni på Botnestua. Det blir også anledning til å delta på teams, link legges ut når møtet nærmer seg.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 1. juni til h-chri2@online.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmesider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Botne Skiklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Botne Skiklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Botne Skiklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Helge Christiansen kontaktes på h-chri2@online.no

Velkommen til årsmøte!

styret