Orienteringsgruppas treninger våren 2021

Postet av Yngve Mobråthen den 10. Apr 2021

Velkommen orienteringsgruppas treninger våren 2021

Orienteringsgruppa i Botne skiklubb ønsker alle gamle og spesielt nye deltakere velkommen til årets torsdagstreninger. Orientering er en familievennlig idrett der både kartforståelse, hode og kondisjon trenes og brukes i hver tur, trening og konkurranse

Orientering er en idrett som heldigvis kan drives mer eller mindre som normalt til tross for Korona-restriksjoner. Treningene vil følge gjeldende smittevernregler.

Voksne bør følge og hjelpe egne barn, da det er vanskelig å drive god opplæring med 2 meters avstand. Noe opplæring blir likevel gitt før start. Deltakerne får derfor tilbud om et digitalt nybegynnerkurs for både barn og voksne mandagene 19. og 26. april.

I tillegg til å trene orienteringsteknikk med kart, blir hver trening avsluttet med morsomme leker og øvelser. Vi har nødvendig utstyr som kart, kompass og tidtakerutstyr til alle nye.

Alle treningene er gratis, og det gir alle mulighet til å prøve orientering før de bestemmer seg om de vil melde seg inn i Botne skiklubb.

Treningene er på torsdager fra kl. 18.00 – 19.00, men 17. og 24. juni varer de noe lenger.

Oversikt over planlagte treninger i vårsesongen:

Dato                Sted                             _

15. april          Botnestua

22. april          Botnestua. Gapahuken

29. april          Kleiverud skole

6. mai           Kleiverud skole

20. mai           Botne kirke

27. mai           Botne kirke

3. juni          Botne skole

10. juni           Botne skole

17. juni           Montebello arena i Sande. Klubbmesterskap og grilling

24. juni           Hajeren. Bading og grilling.

Vi tar forbehold om endringer knyttet til Korona-situasjonen. Alle endringer og status vil bli formidlet på vår Facebook-side. Følg med, og bli gjerne følger av Botne orientering.

• Etter sommerferien starter treningene opp torsdag 12. august på Hajeren, og deretter 19. august       fra Botnestua..
  • Premieutdeling etter deltakelse for barn/ungdom på Botnestua 24. oktober kl. 18.00.
  • Treningsoversikten finnes også på Facebook-sida Botne Orientering

For spørsmål, ta kontakt med treningsansvarlig Jan Tore Foss, tlf. 916 32 639