Jubelsesongen er over!

Postet av Botne Skiklubb den 18. Okt 2020

 år har vi hatt hele 2646 deltakere på Stolpejakten i Holmestrand. Det er mer enn 2018 og 2019 tilsammen. I alt er det registrert 72638 stolpebesøk.!!!
Vi har 199 registrerte deltakere i turorienteringen.
Vi takker alle Stolpejegerne og turorientererne for innsatsen, som vi selvfølgelig er overmåte godt fornøyd med.
På grunn av corona-situasjonen blir avslutningsmarkeringen noe mer dempet enn annonsert, da Botnestua må holdes stengt av hensyn til barnehagedriften. . Vi holder et utendørsarrangenement for rekruttene i kveld søndag 18. oktober fra kl 1600, med løypetilbud og aktiviteter fra tidtakerbua ved parkeringsplassen.
Pølsegrillen og kaffekanna er varm fra rundt kl 1700. Turoienteringsmerker blir utdelt til de som møter opp fra kl 1800. Kl 1815 presenteres vinnerne av gavekortene for turorienteringen og for Stolpejakten.
Alle er hjertelig velkommen innom Langrennsbua ved Botnestua for rekruttavslutningen kl 1600, og en hyggelig prat og oppsummering av årets stolpejakt og turorienteringsesong fra kl 1800 i kveld søndag.Orienteringsgruppas treninger FOM 14.Mai

Postet av Botne Skiklubb den 10. Mai 2020

                                                                                                                   10.05.2020

 

  • Koronasituasjonen i vår gjør at orienteringsgruppa i Botne skiklubb må endre noe på de tradisjonelle treningene, så gjeldende regler for smittevernstiltak må følges.

 

  • Fra og med Torsdag 14.. mai vil våre treninger gå litt mer tilbake til normale mønstre, men fortsatt frammøte mellom kl 18.00 og 18.30.

 

  • Fra 28. mai vil vi bruke Touch Free postenheter, slik at vi får registrert tidene uten at løperne behøver å ta på postene. Da bruker vi en ny kvitteringsbrikke som heter Emittag, som vi også vil selge på de neste treningene til 600 kr/stk mot normalpris 775 kr. Disse Touch Free postenhetene henger bare ute på torsdagstreningene. Kompass kan lånes.

 

  • Våre treningsløyper passer nybegynnere, de som har vært med litt før, og erfarne.
  • Treningene er gratis, men vi håper de fleste velger å melde seg inn i Botne skiklubb.
  • I etterkant av treningene vil postene ligge ute fram til tirsdag kveld, men touch free postenehtene blir tatt inn rett etter treninga torsdag. Kart kan dere skrive ut selv fra vår Facebook-side Botne orientering fra hver torsdag kveld. Meld gjerne fra på SMS til undertegnede ved gjennomført løype (se premiering nedenfor).

 

Våre planlagte treninger i vårsesongen:

Dato

Ukedag

Oppmøte

  Sted

14. mai

torsdag

18.00-18.30

Bassengparken. Tennisbanen

21. mai

torsdag

18.00-18.30

Bassengparken. Tennisbanen

28. mai

torsdag

18.00-18.30

Botne skole, 17. maisletta

4. juni

torsdag

18.00-18.30

Botne skole, 17. maisletta.

11. juni

torsdag

18.00-18.30

Botnestua

18. juni

torsdag

18.00

Ekebergveien 11 (Klubbmesterskap)

 

 

  • Personer med symptomer på forkjølelse skal holde seg hjemme, vask hender godt før og etter oppmøte. Hold minst en meters avstand til andre enn familiemedlemmer. Foreldre løper/går sammen med sine barn, og passer på at barna følger smittevernreglene.

 

  • Etter sommerferien starter treningene opp 20. august på Botnestua.
  • Premieutdeling etter deltakelse for barn/ungdom på Botnestua 18. oktober kl. 18.00.
  • Treningsoversikten finnes også på Facebook-sida Botne orientering og hjemmesida www.botneskiklubb.no

 

For spørsmål, ta kontakt med treningsansvarlig Jan Tore Foss, tlf. 916 32 639.Test yngve

Postet av Botne Skiklubb den 10. Mai 2020

test tullStolpejakt General Kai Midtskogen hedret

Postet av Botne Skiklubb den 8. Mai 2020

Kai Midtskogen hedres av Styret i Botne Orientering!

Stolpejakt- og Tur-Orienterings-ansvarlig Kai Midtskogen ble hedret av Styret i O-gruppa for hans utrettelige arbeid med Stolpejakten og Tur-Orientering de seneste årene og spesielt i år, hvor vi var rekordtidlig ute med oppstart av Tur-Orientering også fordi det var ekstra tidlig bart i skogen, men også for å kunne tilby Holmestrands befolkning spennende og utfordrende skogsturer i Holmestrands skoger.

På Torsdag startet også årets Stolpejakten opp i Holmestrand, der Kai har vært med på å finne og velge de 75 Stolpeplasseringene i samarbeid med flere og spesielt klubbens ene funksjonshemmede og sin mangeårige kone Heidi Næss Midtskogen, som har støttet opp om sin manns enorme interesse for turer i skog og mark og nå også i urbane områder, slik at folket kan få spennende og innholdsrike turer, der årets Stolpejakt har informasjon om Holmestrands kunstnere og kunstverk, som Holmestrands patriot Vidar Ullenrød har utarbeidet og som kommer opp på telefonen når du scanner QR koden på de stolpene som har denne informasjonen.

Orienteringsgruppas leder Yngve Mobråthen var innom Kai i ettermiddag i et kort øyeblikk, før han skulle på Saueråsen for å finne fine plasser for å ha neste års Tur-Orienteringsposter. Kai fikk overrakt sykkelkartstativ, slik at han har kartet lett tilgjengelig når han skal finne neste års Stolpeplasseringer og blomster som hans kone fikk med engang.

Styret i Botne skiklubbs Orienteringsgruppe takker igjen kai for hans innsats.

På bildet ses fra venstre Heidi Næss Midtskogen, Yngve Mobråthen og Kai MidtskogenStolpejakten 2020 er åpnet

Postet av Botne Skiklubb den 8. Mai 2020

Igår åpnet Stolpejakten 2020

Årets Stolpejakt startet igår torsdag 7. Mai og allerede nå er det over 10 personer som har tatt alle årets 75 Stolper og hittil på de 2 første dagene er det i år over dobbelt så mange som har registrert seg på Stolpejakten i år en de 2 første dagene ifjor og da var det helg.


Spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere i Gullhaug området.

Nytt av året er at på Gullhaugkartet er alle årets stolper tilrettelagt for rullestolbrukere ved at en av klubbens funksjonshemmede var med på å bestemme plasseringen av alle disse stolpene, så dette er har Handikapforbundet lagt merke til! Vi har tidligere år også hat stolper tilrettelagt for rullestolbrukere, men da har det ikke vært et helt dedikert område for dette formålet. Men alle disse stolpene er selvfølgelig tilgjengelig og høyst interessante å registrere for funksjonsfriske også.


Hof sentrum og Hof Skole

Er med i Årets Stolpejakt med et nytt flunkende kart over området, som klubbens Stolpejakt general Kai Midtskogen har tegnet og synfart i vinter og våres, så nå er dette fullt tilgjengelig for Hofsokningene.


Sponsorer støtter velvillig opp om Stolpejakten

Vi har en del velvillige sponsorer som dere finner på utvalgte stolper og i Stolpejakt brosjyren som vi oppfordrer alle til å bruke mest mulig, da de gjør dette mulig å være gratis for brukerne, fordi dette er langtfra gratis for klubben!


Botne Orientering vil ønske alle en god tur på jakt etter årets 75 Stolper i Holmestrand.